12. juni 2012


Målsætninger og budgetter går ikke altid hånd i hånd! Selvom du har fået øjnene op for gevinsten ved at tænke User Experience ind i projekter, er det ikke sikkert, at dem på direktørgangen eller dine kollegaer ser det på samme måde. Hvordan kommer du så videre? Bogen “Undercover User Experience Design” er et godt sted at begynde.

Det er en bog, der tager udgangspunkt i arbejdssituationer, hvor der er lille eller ingen opbakning til at indarbejde User Experience i det daglige arbejde. Bogens forfattere, Cennydd Bowles og James Box, tilbyder en række konkrete tips til at få brugertest, brainstorming, personas ind ad bagdøren, hvis der er økonomiske eller organisatoriske udfordringer.

Her kan du købe bogen
Bogen kan blandt andet købes hos Elounge og hos Amazon. Du kan også købe bogen i en Kindle-udgave.

Bog: “Undercover User Experience Design”
Forfatter: Cennydd Bowles og James Box
Mere info om bogen: på forlagets webside
Tid: 12. juni 2012 klokken 19:30
Sted: Østerbro

← Forrige

Næste →

12 Comments

 1. Godt valg! Den glæder jeg mig til at vende med jer alle den 12. juni :o)

 2. Hej der. Jeg forventer helt sikkert at komme.
  Jeg aner ikke hvad jeg tager med.

  /Ole

 3. Jeg kommer. Tager lidt kage med.

 4. Jeg kommer og jeg tager lidt kage med.

 5. Tobias H. Michaelsen

  Jeg kommer.

 6. Peter Mitts

  Jeg kommer og tager lidt frugt med.

 7. Jeg kommer

 8. Jacob Holm Laursen

  Kommer den 12. juni. Tager servietter, engangskrus og glas med.

  Vi ses

 9. Anders Schrøder

  Jeg kommer også, og tager noget juice med.

 10. PS Jeg har småkager med. (Ikke hjemmebagt. Sorry.) Også lidt te.

 11. Anders Schrøder

  …og jeg kommer først omkring klokken otte, når Barnet er lagt i seng.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.