14. august 2014 – Design is a Job

DesignIsAJob

“Design is a job” er nummer 7 i bog-serien “A book apart”. Serien er kendetegnet ved korte bøger, der hurtigt kommer frem til sagens kerne. Således når designeren Mike Monteiro blandt andet at komme forbi følgende emner på blot 137 sider:

 • vælg de rigtige kunder
 • få penge for dit arbejde
 • arbejd med kontrakter
 • hold fast i din proces
 • få dine penge

Bogen har fået  pæne ord med på vejen i en lang række anmeldelser. Du kan prøvelæse et af bogens kapitler, hvis du gerne vil danne dig dit eget indtryk i stedet for at stole på andres anmeldelser.

iBooks præsenterer bogen med disse ord:
Co-founder of Mule Design and raconteur Mike Monteiro wants to help you do your job better. From contracts to selling design, from working with clients to working with each other, this brief book is packed with knowledge you can’t afford not to know.

“This book will teach you how to be part of a service industry without becoming a servant.” —ERIK SPIEKERMANN

“Running a design shop is hard. When someone actually gets one off the ground, they’ve got something rare and valuable, so they keep their strategies and practices secret. What makes this book so unique is that it plainly and honestly describes how a successful design shop actually works.” —JOHN GRUBER, Daring Fireball

“‘Design Is a Job’ is so good it made me want to cry. I am absolutely using it as a textbook in my class this year.” —KAREN MCGRANE, Managing Partner, Bond Art + Science


Bog
: “Design is a job”
Forfatter: Mike Monteiro
Tid: 14. august 2014 klokken 19:30
Sted: kommer senere. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du er sikker på at få besked.

← Forrige

Næste →

11 Comments

 1. Jeg ser frem til at deltage denne gang.
  /Ole

 2. Malin Kadijevic

  Jeg håber også på at få læst bogen og ønsker at deltage den 14. august. Glæder mig!
  Vh. Malin

 3. Jeg regner stærkt med at komme! Glæder mig til at deltage i mit første møde :)

  • Cathrine Wind Fallesen

   Øv, øv, øv, min tidsplan for ugen er løbet, så jeg kan desværre ikke nå det i aften alligevel. Jeg har dog læst den, og synes den er super spændende! Rigtig godt valgt!

 4. Lene Leth Rasmussen

  Jeg regner også med at komme.

 5. Eva Marie Tang Kirk

  Jeg deltager også. Det er en spændende bog – ser frem til at diskutere den med jer!

 6. Godt møde til jer :)

  Selv må jeg passe – øv øv øv! Men jeg kommer stærkt igen. Med venlig hilsen Jacob

 7. Klaus Bjerager

  Håber at nå at komme, men får ikke læst eller hørt bogen. Spændt…

 8. Jeg kommer også

 9. Kommer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.