Derfor mødes vi

Vi elsker at læse bøger om UX. Vi elsker endnu mere at snakke om de bøger vi har læst. Derfor – UX Bogklub i København.

Samlingspunktet er vores passion for UX. Dette indebærer relaterede emner som IA, IxD, brugervenlighed, tilgængelighed og meget, meget mere. Det er både for vores fornøjelses skyld, men også for at udvide vores horisont.

På møderne får alle mulighed for at dele sine tanker om den valgte bog. Først tager vi en runde, hvor man fremhæver det gode ved bogen. Bagefter tager vi en runde, hvor vi taler om de ting, der måske ikke er så godt ved bogen. Til sidst snakker vi bare løs. Undervejs drikkes der te eller kaffe. Det kan være at nogle har bagt en kage eller købt nogle kiks.

 

Unikt møde med bogens fordatter

Et par gange har vi haft held med at invitere forfatteren til en valgt bog. Det er spændende, når vi kan møde forfatteren og få et unikt indblik I vedkommendes tanker omkring bogen. Et par gange har forfatteren deltaget fysisk, men vi har også snakket med en forfatter i USA via Skype! Når vi møder forfatteren “live”, er der mulighed for at pynte sin bog med en fin signatur.

Forfattersignatur

En afslappet atmosfære

Møderne er kendetegnet ved, at de er helt nede på jorden. Nogle gange stiller et medlem sin stue eller et mødelokale til rådighed for gruppen. Andre gange har vi mødtes et sted i byen med ro til at snakke.

Du kan roligt tilmelde dig på dagen for mødet, dog med det forbehold, at nogle stuer kan have en størrelse, der begrænser deltagerantallet.

For at vide hvor vi mødes og for at lære mere om klubben, kan vi anbefale at du tilmelder dig vores nyhedsmail.

 • det er gratis
 • det er uforpligtende
 • det er kilden ny læring

Tilmeld dig her

2 Comments

 1. Hej. Jeg vil da gerne dele et par tanker her.

  Gode netværk at altid en fornøjelse at være en del af. Jeg er med i mange og har været med i mange. Fælles for dem alle er at det kan være svært at finde tid og energi til at deltage. Desværre, men sådan er vores virkelighed.

  Det fede ved bogklubben – og da særligt denne – er at der altid er noget spændende at tale om (bogen), der er også investeret timer i projektet (læsning af bogen), så alle kan bidrage og være med på lige fod.

  På den måde kan bogklubben noget ander fora ikke kan og det mærkes tydeligt. Samtidigt kan vi mødes om vores faglighed – det kan vi godt lide – men er ikke afhængige af om vi arbejder med de samme projekter eller udfordringer.

  Så i sin grundform kan bogklubben en masse ting, og det er den vi mødes og udnytter.

  Ja og så er det hyggeligt og interessant og alt det – oveni.

  /Ole Gregersen

 2. Anders Schrøder

  Jeg er enig med Ole, og vil gerne minde om at bogklubben også giver en masse inspiration – både til at læse andre bøger, men også når medlemmernes forskellige meninger bliver diskuteret.

  Jeg har lært meget undervejs selv.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.