Derfor mødes vi

Vi er glade for at læse bøger om UX. Og kan endnu bedre lide at diskutere de bøger vi har læst. Derfor – UX Bogklub.

Vi definerer UX bredt og læser om emner fra IA, IxD, brugervenlighed, service design, nudging til AI og generel digital udvikling.

Oprindelse og Formål

UX Book Club Copenhagen blev grundlagt af Ole Gregersen, da han læste på ITU og havde brug for en studiegruppe. Vi vil gerne holde fast i studierødderne. Derfor er bogklubben et gratis forum, som henvender sig bredt til dig, der studerer, arbejder med eller bare er interesseret i UX.

Unikt møde med bogens forfatter

Nogle gange har vi haft held med at invitere forfatteren til en diskussion af sin bog. Et par gange har forfatteren deltaget fysisk, men vi har også haft et virtuelt møde med en amerikansk forfatter.

Forfattersignatur

Hvordan foregår møderne?

Vi mødes 4-6 gange om året. Sædvanligvis i slutningen af februar, maj, august og november.

Medlemmerne foreslår bøger, hvorpå vi stemmer om dem. Ad hoc møder forekommer også. Derfor kan du når som helst foreslå en bog eller tema – helst på vores website, så andre medlemmer kan stemme på dit forslag.

På møderne, der både foregår on- og offline, plejer vi hver især at nævne 3 positive og 3 negative ting ved bogen. Derefter er ordet frit.

En hyggelig atmosfære

Møderne er helt nede på jorden. Nogle gange stiller et medlem endda sin stue til rådighed for gruppen. 

Du kan roligt tilmelde dig på dagen for mødet, dog med det forbehold, at nogle stuer kan have en størrelse, der begrænser deltagerantallet.

For at vide hvor vi mødes og for at lære mere om klubben, kan vi anbefale at du tilmelder dig vores nyhedsmail.

 • møderne er gratis
 • det er uforpligtende
 • du bliver opdateret på UX området 

Tilmeld dig her

2 Comments

 1. Hej. Jeg vil da gerne dele et par tanker her.

  Gode netværk at altid en fornøjelse at være en del af. Jeg er med i mange og har været med i mange. Fælles for dem alle er at det kan være svært at finde tid og energi til at deltage. Desværre, men sådan er vores virkelighed.

  Det fede ved bogklubben – og da særligt denne – er at der altid er noget spændende at tale om (bogen), der er også investeret timer i projektet (læsning af bogen), så alle kan bidrage og være med på lige fod.

  På den måde kan bogklubben noget ander fora ikke kan og det mærkes tydeligt. Samtidigt kan vi mødes om vores faglighed – det kan vi godt lide – men er ikke afhængige af om vi arbejder med de samme projekter eller udfordringer.

  Så i sin grundform kan bogklubben en masse ting, og det er den vi mødes og udnytter.

  Ja og så er det hyggeligt og interessant og alt det – oveni.

  /Ole Gregersen

 2. Anders Schrøder

  Jeg er enig med Ole, og vil gerne minde om at bogklubben også giver en masse inspiration – både til at læse andre bøger, men også når medlemmernes forskellige meninger bliver diskuteret.

  Jeg har lært meget undervejs selv.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.