7. august 2017 – Badass: Making Users Awesome

Så har vi bogen klar til din sommerferie: Badass: Making Users Awesome. Få tips til hvordan du kan få brugerne af dit produkt eller ydelse til at føle, at de er formidabelt – badass, faktisk! Vi mødes til august for en livlig diskussion om bogen. Da lærer vi også, hvorvidt forfatten har fået os til at føle ret så formidabelt og badass selv.

Hvorfor kan eet produkt sælge bedre end et andet? Kathy Sierras bog “Badass” siger, at svaret ligger ikke i produktet eller i ydelsen selv. Nej, svaret ligger hos dem der anvender produktet eller ydelsen.

Kathy Sierra snakker mere i samme spor i hendes præsentation på Mind the Product i San Francisco for et par år siden. Her snakkede hun om at gøre en produkt oplevelse til noget magisk og ekstraordinært, og hvordan det er anderledes end en typisk produkt oplevelse. Kan vi lære at forstå konteksten for brugernes produktoplevelse? Kan vi hjælpe vores brugere finde “flow” når de bruger vores produkt i deres kontekst? Kan vi reducere “kognitiv lækage”? Med andre ord, kan vi fokusere på brugernes egne oplevelser istedet for vores egne produkter eller ydelser?

Over på Medium deler Paul Pedrazzi de ting han har lært fra Kathy Sierra. Altså hvordan man gør det muligt for brugerne til at blive formidabelt og badass.

Find bogen

Køb bogen hos O’Reilly eller Amazon og tage den med i parken, til stranden, til sofaen eller hvor du nu helst vil nyde en god bog om UX!

Som et sidste tip for at lokke dig, se bogens trailer, som Kathy Sierra selv lavede! Den burde overbevise dig om, hvor nyttig det vil være at læse bogen i dag! ;-)

Find bogklubben

Bog: “Badass: Making Users Awesome”
Forfatter: Kathy Sierra
Tid: 7 august 2017, kl. 19.00
Sted: Trustworks, Vendersgade 4, 4. sal, 1363 København K

Skriv gerne en kommentar nedenfor, hvis du regner med at deltage.

← Forrige

Næste →

11 Comments

 1. Jacob Holm Laursen

  Er der eventuelt en af jer andre, der vil med på Folkeuniversitet og høre om “Design Thinking” 4 mandage i efteråret ?

  Læs mere her: https://fuau.dk/emdrup/program/organisation-ledelse-og-kommunikation/designtaenkning-for-ledere-og-medarbejdere-1722-130.aspx

 2. Eva Marie Tang Kirk

  Ævs, jeg er på ferie den 7. august.

  God sommer og læsning!

 3. Peter Ring

  7. august er på kalenderen

 4. Jeg kommer også :)

 5. Mødested: Trustworks flytter først i september, så adressen er fortsat
  Vendersgade 4, 4. sal
  1363 Kbh K
  :)

 6. Jeg har købt bogen og læst en del af den og det er først nu det går op for mig at jeg skal arbejde den aften :(

 7. Julia Kulgavchuk

  Jeg kommer

 8. Thomas von Bruhn Hinné

  Hej – jeg er på vej, men da jeg netop d.d. er tilmeldt, har jeg ikke fået læst bogen… Det vil jeg gøre på et senere tidspunkt!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.