14. august 2012

En tegning på en serviet kan være mere overbevisende end excel-filer og powerpoint-præsentationer. Bogen “The back of the napkin” sætter fokus på, at skitsering af tanker, kan hjælpe dig til at tænke utraditionelle løsninger og samtid er et godt værktøj til at formidle dine tanker til andre mennesker.

Forfatteren Dan Roam angriber temaet fra en praktisk og en teoretisk vinkel. Han opstiller en model, der forklarer, hvordan vi mennesker kan gøre brug af visuelle indtryk, når vi skal finde løsninger på problemstillinger. Modellen formidler han på en pædagogisk måde – selvfølgelig tager forfatteren sin egen medicin og gør brug af illustrationer og tegninger til at undserstrege sit pointer.

Måske tænker du, at idéen med at skitsere er god, men at du er for dårlig til at håndtere en tusch. Heldigvis kommer Dan Roam med mange konkrete fif til at blive bedre til at tegne. Samtidig er han god til at opmuntre læseren til at forsøge sig og afprøve teknikkerne.

Her kan du købe bogen
Bogen står til 100 kroner hos adlibris.

Bog: “The back of the napkin”
Forfatter: Dan Roam
Mere info om bogen: på forfatterens webside
Tid: 14. juni 2012 klokken 19:30
Sted: København – nærmere info følger.

 

← Forrige

Næste →

10 Comments

 1. Jeg kommer :)

 2. Hej og god sommer. Jeg deltager også næste gang. Vi ses.

 3. Peder Rudbeck

  Jeg kommer medbringende high light på serviet;-)

 4. Rikke Strøm

  Jeg kommer – med serviet :-)

 5. Jacob Holm Laursen

  Jeg skal til et arrangement om eftermiddagen, så jeg bliver nok forsinket. Så snart det er muligt dukker jeg op. Ses :-)

 6. Jeg kommer desværre ikke denne gang. Hyg jer!

 7. Peter Mitts

  Jeg kommer. :)

 8. Ulrik H. Gade

  Meetoo

 9. Peter Ring

  Kommer. Lidt forvirrende at der står 14. juni, jeg går ud fra at det betyder 14. august.

 10. Jacob Holm Laursen

  @peter: du har helt ret! Det er den 14. August.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.