9. oktober 2012 – Design for Emotion

Mennesker indgår et slags forhold til forskellige produkter. Disse produkter kan være fysiske genstande, software, hjemmeside eller interaktive systemer. I bogen ”Design for emotion” er der fokus på, hvordan disse forhold opstår. Og hvordan det er muligt at bruge denne viden til at designe attraktive produkter med ’personligheder’, der inviterer til et ’forhold’ mellem mennesker og genstande.

Når vi ’møder’ en ny genstand eller information, så sættes vores sanseapparat i gang. Processen styres både af tillærte og underbeviste følelser. Forfatterne Gorp og Adams har en stor viden omkring disse processer, hvilket de får gjort tilgængeligt i denne interessante bog med mange eksempler.

Bogen ”Design for emotion” introducerer også A.C.T. modellen. Modellen er en slags guide til at fremstille attraktive, brugbare og brugervenlige produkter, som lægger op til et genstand-menneske-forhold.

Her kan du købe bogen
Du kan bestille (og læse mere om bogen) hos Amazon.

Bog: “Design for Emotion”
Forfattere: Trevor van Goro & Edie Adam
Mere info om bogen: på hjemmesiden for bogen
Tid: 9. oktober 2012 klokken 19:30
Sted: KEA / E-concept development – Bispevej 5 / 2400 København NV

← Forrige

Næste →

4 Comments

  1. Jacob Holm Laursen

    Er begyndt at læse bogen. Glæder mig til at høre, hvad I siger til den.

    Ses den 9. oktober.

  2. Må atter melde afbud grundet andre forpligtelser, men jeg glæder mig til hvad I finder på, fordi jeg satser på, at jeg kan komme til den næste. God fornøjelse!

  3. Jeg kommer i mine bedste bukser.

  4. Peter Mitts

    Jeg kommer :)

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.